top of page

ATELIER SOCIAALGOED

De droom van SociaalGoed is een inclusieve samenleving gedragen door de zorg én door de markt, waarin we elkaar ontmoeten achter de toonbank bij de bakker of als collega op de eigen werkvloer.

Mederwerkers-7_edited.jpg

De werelden van ondernemers en zorginstellingen liggen nu nog ver uit elkaar. Ondanks verschillende tempo's en verschillende belevingswerelden: elkaar vinden in een succesvolle samenwerking is een flinke uitdaging.

Genoeg enthousiasme bij ondernemers, de zorg en werkplaatsbegeleiders, maar hoe sluit je vanuit je eigen werk en dagelijkse praktijk aan bij elkaars tempo, belevingswereld en behoeften? Hoe maak je als ondernemer sociale ruimte onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden? En hoe sluit je als werkplaatsbegeleider aan met je team bij een ondernemer om zo samen een maatschappelijk relevant product of dienst te ontwikkelen?


Om deze samenwerking te begeleiden en in succesvolle vorm te gieten, die voor alle partijen passend is, starten we vanaf voorjaar 2021 met Atelier SociaalGoed,
 

Tijdens het traject worden werkplaatsbegeleiders van verschillende zorginstellingen en ondernemers aan elkaar gekoppeld. Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden en met hulp van experts ontwerpen de deelnemende partijen samen producten en diensten die ruimte bieden aan iedereen, ongeacht de verschillen in tempo en wereldbeleving. 

 

Zo creëren de partijen die deelnemen aan Atelier SociaalGoed de mogelijkheid voor verschillende groepen cliënten om bij te dragen aan een product of dienst waar ook daadwerkelijk een maatschappelijke vraag naar is. En wordt de deelnemende ondernemingen met deskundige hulp en begeleiding de mogelijkheid geboden om sociaal ondernemer te worden.
We bouwen aan een samenwerking waar iedereen persoonlijke groei en trots uit kan putten, binnen ieders individuele mogelijkheden. 

Wil je met ons mee bouwen aan een sociale toekomst? Neem contact met ons op! 

Aanmelding Atelier

WE ZIJN VAN START MET DE EERSTE EDITIE VAN ATELIER SOCIAALGOED. WIL JIJ WETEN HOE HET ONS VERGAAT OF MEEDOEN AAN DE VOLGENDE EDITIE?
MELD JE AAN VOOR ONZE UPDATES!

We zijn op zoek naar creatieve sociaal betrokken mensen. Makers, ondernemers, zorgmedewerkers. Mensen die zin hebben om samen aan een vanzelfsprekend inclusieve werkvloer en samenleving te bouwen.

Ben jij dat? Meld je hieronder aan, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. 

JA, IK WIL NIEUW ONDERNEMEN
Ik ben:

Dank voor je aanmelding, op naar het nieuwe normaal!

Enkele van onze Partners
bottom of page