top of page

SERVICES & PROJECTEN

Via SociaalGoede samenwerkingen verbinden we onze cliënten met de samenleving

Bakkerij interieur en details-24.jpg
Voordelen Zorg

Via SociaalGoed verbinden we je aan één of meerdere sociale werkplaatsen. Afhankelijk van jouw productievraag kijken we of een verbinding met één zorginstelling voldoende is, of dat je verbinden met een collectief van samenwerkende werkplaatsen. 

We verbindende jullie werkplaatsen aan ondernemende makers en/of kunstenaars die behoefte hebben aan kleinere of grotere productie, afhankelijk van wat past bij jullie werkplaats. 

Voor Ondernemers
Voor Zorgorganisaties

We organiseren jaarlijkse bijeenkomsten , waarbij zorg en ondernemers elkaar ontmoeten, van elkaar leren en we elkaar inspireren.
Bij elke bijeenkomst behandelen we een thema aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden.

 

Daarnaast delen we ervaringen en informatie over vooruitstrevende projecten en samenwerkingen die passen binnen de droom van SociaalGoed. Doel van de bijeenkomsten is om op concrete projecten de handen in één te slaan en zo de beoogde SociaalGoed-samenwerking organisch te laten groeien.

Mederwerkers-7_edited.jpg

Genoeg enthousiasme bij ondernemers, de zorg en werkplaatsbegeleiders, maar hoe sluit je vanuit je eigen werk en dagelijkse praktijk aan bij elkaars tempo, belevingswereld en behoeften?

 

Hoe maak je als ondernemer sociale ruimte onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden? En hoe sluit je als werkplaatsbegeleider aan met je team bij een ondernemer om zo samen een maatschappelijk relevant product of dienst te ontwikkelen?


Om deze samenwerking te begeleiden en in succesvolle vorm te gieten, die voor alle partijen passend is, starten we vanaf voorjaar 2021 met Atelier SociaalGoed,

bottom of page